MISSATGE DE BENVINGUDA DEL GERENT DEL DEPARTAMENT

 

Vos donem la benvinguda a la pàgina web del Departament de Salut Elx-Hospital General de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Per mitjà d'este espai virtual pretenem donar visibilitat al treball diari realitzat pels professionals del departament i pertanyents a l'Hospital General Universitari, la Unitat Integral d'Atenció Especialitzada i als centres de salut.

 

Al mateix temps, ens agradaria que tant la pàgina web com les xarxes socials del departament (Facebook i Twitter) servisquen com a fòrum de trobada entre els professionals sanitaris i els ciutadans, i acostar així la sanitat a l'usuari però també crear un feedback amb este per a conéixer de primera mà les seues necessitats, propostes i suggeriments.

 

Este contacte professional-usuari serà, sens dubte, enriquidor i ajudarà a incrementar la qualitat assistencial, a crear sinergies i a acostar el nostre treball als ciutadans.

 

Esta pàgina web és fruit del treball de molts professionals a qui vull agrair la seua labor i el seu interés a mostrar a través d'esta finestra virtual l'activitat assistencial, les instal·lacions existents, les jornades, cursos, esdeveniments realitzats i les últimes notícies relacionades amb el departament, i que ens comprometem a actualitzar periòdicament.

 

Finalment, vull agrair-vos la visita a la pàgina web, espere que vos siga d'utilitat i vos invite a conéixer-nos millor a través d'esta.

 

Carlos Gosálbez Arnau

T'INTERESSA

Docencia
Investigación
Oposiciones

Información coronavirus

Intranet del Departamento

XARXES SOCIALS

Facebook del Dpto. de Salud de Elche - Hospital GeneralTwitterYoutube