Notícies

L'Hospital General Universitari D'Elx Acull El Taller “De La Idea Al Projecte” Per A Professionals De La Salut

27/06/2023

L'Hospital General Universitari D'Elx Acull El Taller “De La Idea Al Projecte” Per A Professionals D

  • El taller s'emmarca dins d'un programa de col·laboració entre l'àrea d'emprenedoria de la *UMH i l'àrea d'innovació de *Fisabio
  • L'activitat està destinada al personal dels departaments de Salut de *FISABIO de la Província d'Alacant

Elx (27.06.23) L'Hospital General Universitari d'Elx acull un taller pràctic per a professionals del sector salut que tinguen una idea i vulguen aprendre com desenvolupar-la, així com conéixer perquè etapes passa un projecte, i recursos disponibles per a dur-lo a terme.
 
 
El taller s'emmarca dins d'un programa de col·laboració entre l'àrea d'emprenedoria de la *UMH i l'àrea d'innovació de *Fisabio que tindrà lloc en la sala d'actes de l'hospital els dies 29 de juny i 4 de juliol de 13.00 a 15.00 dirigit al personal dels departaments de Salut de *FISABIO de la Província d'Alacant
 
Les places estan limitades a 30 persones per la qual cosa és imprescindible inscripció que es pot realitzar a través d'aquest enllaç: 
 
https://atenea.fisabio.san.gva.es/redcap/surveys/?s=acrtj4l4t9efwrcj


Programa del taller

El dijous 29 de juny, de 13:*00h a 15:*00h, la sessió tindrà com a objectiu que els assistents coneguen i interioritzen les etapes generals per les quals passa un projecte des de la concepció la idea fins a la seua comercialització i/o implantació, amb exemples pràctics reals en el sector Salut.
 
Els organitzadors expliquen que "Ens centrarem seguidament en els primers aspectes a treballar com l'anàlisi i definició de client i mercat, producte, proposta de valor, equip, context competitiu, monetització, i desenvolupament del roadmap: IPR, reguladora, etc".
 
D'altra banda, el dimarts 4 de juliol, també de 13:*00h a 15:*00h tindrà lloc la segona sessió que seran 100% pràctica. Es treballarà directament amb les idees, projectes o desenvolupaments dels assistents, aplicant les eines i els coneixements obtinguts, i /o que isquen amb un pla de treball amb els pròxims passos a implementar.
 
El taller serà impartit i conduït per mentors/as de l'Àrea d'Emprenedoria del Parc Científic de la *UMH, amb *expertise en el disseny, validació i implementació de models de negoci. 
 
Pels diferents programes d'incubació i acceleració del parc científic de la *UMH han passat més de 2.000 emprenedors/as, més de 900 projectes i s'han posat en marxa entorn de 160 noves empreses entre spin-offs i start-ups, amb un pes específic considerable del sector sociosanitari.

Compartir

Galeria d'imatges

L'Hospital General Universitari D'Elx Acull El Taller “De La Idea Al Projecte” Per A Professionals De La Salut