Notícies

L'Hospital General Universitari D'Elx Celebra El Dia Del Xiquet/A Hospitalitzat/A Amb Regals I Cartes

17/05/2023

L'Hospital General Universitari D'Elx Celebra El Dia Del Xiquet/A Hospitalitzat/A Amb Regals I Carte

  • Tots els anys l'empresa Tempe fa arribar detalls als més xicotets i les més xicotetes.

Elx (12.05.23) Demà 13 de maig és el Dia del Xiquet/a Hospitalitzat/a i per a celebrar-lo tant les i els xicotets ingressats a l'Hospital General Universitari d'Elx (Pediatria i UCI Neonatal), com aquells menors que a causa d'una patologia crònica reben tractament periòdicament a l'Hospital de Dia de Pediatria, han sigut obsequiats amb detalls i regals per gentilesa de l'empresa Tempe, que ha volgut així desitjar-los una ràpida recuperació.

 

Regals i cartes

 

Tempe porta anys celebrant el Dia del Xiquet/a Hospitalitzat/a enviant detalls per a les/us menors.

 

Fa dos anys, a més, a través del departament de Responsabilitat Social Corporativa de Tempe, els voluntaris de l'empresa il·licitana van posar en marxa una iniciativa especial destinada als xiquets i xiquetes.

 

En aqueix sentit, a més dels regals que tots els xiquets/as han rebut, els voluntaris han elaborat cartes de suport i acompanyament destinades als més xicotets/as.

 

Així cada xiquet/a rebrà dos parells de calçat dins d'una bossa de roba d'anses, una colònia, un bolígraf, un planner i una funda per al bolígraf.

 

Niño hospitalizado recibe sus regalos
 

 

D'altra banda, les cartes han sigut personalitzades per a cada menor amb l'objectiu que se senten més secundats i recordats en el seu procés. Els detalls que han acompanyat a les cartes també han sigut especialment seleccionats segons l'edat i el sexe.

 

Els regals sobrants es guardaran per a entregar-los als xiquets i xiquetes que ingressen en el futur.

 

Aquest acte ha sigut possible gràcies a la Fundació FISABIO, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha gestionat la donació dels detalls.

 

Agraïment

 

La Direcció agraeix enormement a Tempe tant per la seua col·laboració totalment voluntària i desinteressada, i la seua contribució a visibilitzar el Dia del Xiquet/a Hospitalitzat/a, així com per la seua ajuda perquè els més xicotets i xicotetes hagen passat un dia amé i divertit.

Compartir

Galeria d'imatges