Slide Elx

NOTÍCIES

L'Hospital General d'Elx designa nous càrrecs en la direcció d'Infermeria del departament

L'Hospital General d'Elx designa nous càrrecs en la direcció d'Infermeria del departament

08/02/2024

L'Hospital General d'Elx designa nous càrrecs en la direcció d'Infermeria del departament

  • Carolina Garrido Martínez és la nova directora d'Infermeria del departament de salut Elx- Hospital General després de la jubilació de Francisco Carrasco
  • Mª Jesús Colomina Rodríguez passa a encarregar-se de la subdirecció d'Infermeria i Manuela Ibarra Rizo contínua amb la direcció de *Enferme-ria d'Atenció Primària
     

Elx (08.02.24). La direcció de l'Hospital General Universitari d'Elx ha designat a les que seran la nova directora i subdirectora d'Infermeria del departament, i la directora d'Infermeria d'Atenció Primària, quedant per primera vegada la direcció d'Infermeria en mans de tres dones.


La persona elegida per a exercir el càrrec de directora d'Infermeria del departament ha sigut Carolina Garrido Martínez, que fins ara era subdirectora i que suplix així a Francisco Carrasco després de la seua jubilació.

El lloc que Carolina ha deixat vacant ha passat a ser ocupat per Mª Jesús Colomina Rodríguez i a més Manuela Ibarra Rizo contínua com a directora d'Infermeria d'Atenció Primària.

Les tres infermeres tenen una àmplia experiència en el camp de la infermeria.

les 3 directives


 

Carolina Garrido és infermera graduada en 2001 per la Universitat de Alacant, Màster en Ciències de la Salut i Infermeres Escolar en 2009. Va consolidar plaça fixa en 2012 en el procés de concurs oposició del Servici Murcià de Salut.
 
Compta amb més de 23 anys d'experiència professional, dels quals, quinze els ha desenvolupats en la unitat de Cures Crítiques Quirúrgiques de l'Hospital General Universitari d'Elx.
 
La nova directora té a més experiència en lideratge i gestió, no sols en la seua formació acadèmica sinó en el seu ampli bagatge en gestió d'equips, tant a l'Hospital d'Elx com en altres àrees de salut concretament, en el *Hos-*pital Reina Sofia de Múrcia, on va iniciar la seua marxa en l'àmbit de la ges-tió.
 
A més ha estat vinculada durant diversos anys a la docència a través de la universitat CEU Cardenal Herrera com a professora associada.
 
Porta formant part de la direcció d'Infermeria des de 2019, com *supervi-*sora d'unitat i des de finals del 2020 fins al seu nomenament actual com a subdirectora d'Infermeria.
 
Carolina Garrido ha assegurat que "estic enamorada de la infermeria en totes les seues facetes, considere que la gestió ha d'estar centrada en el pacient, per a oferir la màxima qualitat en l'atenció sanitària amb els recursos humans, materials i infraestructures de les quals disposem, prestant especial atenció a les necessitats dels nostres professionals sanitaris”.

Per part seua, Mª Jesús Colomina és graduada en infermeria per la Universitat d'Alacant en el curs acadèmic 1991-1994 i disposa de plaça en propietat des del 2006.

És infermera especialista en Infermeria Geriàtrica, amb experiència laboral en el sector durant més de 3 anys. A més ha sigut infermera d'Atenció Primària en el departament de l'Hospital General d'Elx fins a l'any 1997 i emmalaltisca-*ra d'hospitalització durant més de 14 anys en el servici de Cirurgia i Cirurgia Vascular.

La nova subdirectora d'Infermeria ha sigut membre de la Junta de Personal des del 2006, ostentant la presidència d'esta junta i membre del Consell de Salut del departament des del 2014. A més de membre del comité eix-*cutivo provincial de *SATSE Alacant des del 2012. M *ª Jesús Colomina ha format part també de la comissió territorial de seguiment de borsa de treball d'Institucions Sanitàries durant més de 3 anys. 

Disposa d'àmplia formació acreditada en gestió i múltiples matèries *rela-*cionadas amb la professió.

D'altra banda, Manuela Ibarra és infermera especialista familiar i comunitària, i Màster en Infermeria per la Universitat d'Alacant, amb àmplia experiència en el camp de l'atenció primària i comunitària, tant en la part docent com assistencial.
La directora d'Infermeria d'Atenció Primària ha desenvolupat la seua labor en diferents centres de salut de la província. També té àmplia experiència en gestió, ja que ha ocupat anteriorment diversos llocs de coordinació d'infermeria, supervisió i direcció.
 

Compartir

Galeria d'imatges

L'Hospital General d'Elx designa nous càrrecs en la direcció d'Infermeria del departament