Slide Elx

NOTÍCIES

L'Hospital General d'Elx i Fisabio impulsen la innovació en el sector sanitari en la tercera edició del fòrum ‘Alacant Connexió Salut’

L'Hospital General d'Elx i Fisabio impulsen la innovació en el sector sanitari en la tercera edició del fòrum ‘Alacant Connexió Salut’

07/06/2024

L'Hospital General d'Elx i Fisabio impulsen la innovació en el sector sanitari en la tercera edició


•    La cita tindrà lloc el pròxim 10 de juny en el Centre de Congressos ‘Ciutatd’Elx’
•    L'objectiu és propiciar un espai on explorar sinergies, crear aliances i promoure la generació d'oportunitats de col·laboració

Elx (07.06.23) El Departament de Salut Elx-Hospital General i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (*Fisabio) de la Conselleria de Sanitat organitzen el ‘III Fòrum provincial d'innovació oberta en salut: Alacant Connexió Salut’. La trobada tindrà lloc dilluns que ve 10 de juny en el Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’ de 9.00 a 15.00 hores.

L'objectiu principal d'esta trobada, al qual es preveu que assistisquen un centenar de persones, és propiciar un espai on explorar les sinergies, crear aliances i promoure la generació de noves oportunitats de col·laboració entre els i les professionals del camp de la salut i sector biotecnològic, tant de l'àmbit empresarial com de la investigació. 

Imatge de l'anterior edició del foro

Amb este fòrum es pretén també buscar respostes innovadores als reptes i necessitats del sector salut. A més, es busca que la ciutadania jugue un paper actiu en el fòrum com a persones usuàries i beneficiàries últimes del sistema de salut. 
 
En eixe sentit, i igual que en les seues edicions anteriors, el fòrum comptarà amb la presència de reconeguts professionals els qui des de la seua experiència compartiran amb els assistents els seus coneixements, abordant temes d'interés en el context actual, definint les necessitats, barreres, reptes i oportunitats en el sector salut. 
 


Programa de l'acte 


 
Després de la taula inaugural a càrrec del gerent del Departament de Salut d'Elx-Hospital General, Andrés Navarro i de la tinenta alcalde de Sanitat de l'Ajuntament d'Elx, Inmaculada Mora, tindrà lloc la ponència ‘Com emprendre en Biotecnologia: de l'acadèmia a la indústria’,a *cargode Beatriz *Llamusi, directora científica i cofundadora de ARTHEx Biotech.
 
A continuació, se celebrarà un diàleg de professionals i experts sobre ‘Experiències i desafiament en la col·laboració públic-privada’ i una taula redona titulada ‘Innovació oberta, la ciutadania com a pilar per a la millora de la salut’ de la mà d'importants experts i expertes en la matèria. 

programa de l'acte


La jornada finalitzarà amb una trobada sobre ‘Pitches d'ofertes tecnològiques’ on les persones assistents s'informaran sobre les últimes ofertes del sector i tancaran l'acte Ana Peiró, cap del Servici de Foment de Xarxes i Centres d'Excel·lència de la Conselleria de *Sanidady Mónica Pont ,directora gerent de *Fisabio.
 
La inscripció al fòrum és gratuïta i es pot realitzar a través d'este link:
https://www.eventbrite.es/e/entradas-alicante-conexion-salud-907391561587?aff=oddtdtcreator   
 
Este fòrum és una iniciativa promoguda pel Departament de Salut de l'Hospital General Universitari d'Elx i la Fundació *Fisabio i és finançat per l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) i Fons Europeus. 
 
A més, té com a col·laboradors a l'Institut  d'Investigació, Desenvolupament i Innovació en Biotecnologia Sanitària d'Elx (IDiBE), el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, al Parc Científic Universitat d'Alacant, al centre Europeu d'Empreses i Innovació d'Elx (CEEI), a l'Institut de Bioingeniería de la UMH (*IB-UMH) i a l'Associació Parkinson d'Elx, i el patrocini de l'Ajuntament d'Elx.  

Compartir

Galeria d'imatges

L'Hospital General d'Elx i Fisabio impulsen la innovació en el sector sanitari en la tercera edició del fòrum ‘Alacant Connexió Salut’