Fachada Edificio Hospital

ACTUALITAT

« Ves enrere

EL HOSPITAL GENERAL DE ELCHE INAUGURA LA EXPOSICIÓN DE LAS IMÁGENES FINALISTAS DEL IV CONCURSO DE FOTOGRAFÍA SOLIDARIA

  • En l'edició d'enguany han participat quasi un centenar de fotografies provinents de tota Espanya i d'altres països estrangers
  • Les exposició romandrà de manera temporal durant en l'hall de l'hospital fins que les imatges es traslladen a les habitacions de la plantes d'hospitalització

 

Elx (18.01.23) L'Hospital General Universitari d'Elx ha instal·lat l'exposició de les 40 fotos finalistes de l'IV concurs solidari, una mostra que serà inaugurada oficialment divendres que ve 20 de gener a les 12.00 hores.

 

muntatge de l'exposició

Es tracta d'una exposició temporal que romandrà en el vestíbul de l'hospital perquè tot aquell que es desplace al centre puga contemplar les fotografies, ja que més endavant se situaran de manera permanent a les habitacions de la 3a planta de l'hospital corresponent a les especialitats de Cirurgia, Medicina Digestiva i Otorrinolaringologia.

 

A la inauguració assistirà el gerent de l'Hospital General Universitari d'Elx, Carlos Gosálbez, els/as organitzadors/as del concurs i alguns dels autors i autores de les fotografies, que podran veure els seus treballs exposats i als quals s'entregarà un detall en agraïment per la seua col·laboració.

 

panell de l'exposició

 

En aquesta quarta edició del concurs s'han rebut quasi un centenar de fotografies procedents de tota Espanya i d'altres països estrangers. El gerent de l'Hospital General Universitari d'Elx, Carlos Gosálbez, explica que "El que va començar sent una xicoteta iniciativa duta a terme sobretot pensant en els/as pacients i en la humanització de les estades hospitalàries, està resultant tot un èxit de participació any rere any, per la qual cosa sens dubte continuarem celebrant edicions".

 

"Volem des de la Direcció de l'Hospital General Universitari d'Elx donar les gràcies a tots els/as participants que han volgut contribuir enviant les seues fotos per a formar part del projecte i convidar-los, tant a ells com a la resta de persones, a participar en la pròxima convocatòria que no tardarà a realitzar-se".

T'INTERESSA

Docencia
Investigación
Informacion de Salud del Departamento de Elche - Hospital General

Informacion Coronavirues Conselleria

Información Coronavirus Departamento Salud Elche -- Hospital General

Intranet del Departamento

XARXES SOCIALS

Facebook Twitter Youtube

CARTES A PACIENTS

Cartas para Pacientes

XARRADA A. EPIDURAL

Video Charla A. Epidural