Contacte SAIP

El Servei d'Atenció i Informació al Pacient (SAIP) del Departament de Salut d'Elx - Hospital General, és la unitat funcional responsable d'atendre, informar i assessorar els ciutadans que utilitzen el sistema sanitari públic.

 

Estem a la disposició de totes les persones usuàries, pacients i familiars per a la consulta de qualsevol incidència que no puga ser resolta en el punt on li hagen prestat assistència sanitària. El SAIP estudia i dona curs a les peticions rebudes amb l'objectiu d'oferir una solució ràpida i satisfactòria.

 

HORARI D'ATENCIÓ Al PÚBLICO

 

Laborables de Dilluns a Divendres NO FESTIUS de 9 a 14 hores

 

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES?

El SAIP està situat en la Planta principal de l'hospital, al costat de la sala d'espera de quiròfan i UHD. L'atenció pot ser telefònica o presencial.

 

L'atenció presencial requereix de cita prèvia que pot obtindre en qualsevol taulell d'admissió tant de l'hospital com del centre de salut.

 

Per a qualsevol gestió que requerisca presentar documentació i no puga realitzar vosté mateix, pot autoritzar a algú perquè la realitze en el seu lloc. Per a això ha de seguir els següents passos:

 

  • Emplenar el document d'autorització al qual pot accedir punxant ací.
  • La persona acreditada, haurà de portar al costat de l'autorització i el seu DNI, el DNI i targeta sanitària o còpia de la persona sobre la qual es fa la consulta.

L'atenció telefònica es realitza a través del telèfon 966 616 997.

 

Amb la finalitat de protegir les seues dades, haurà de tindre la seua targeta SIP i DNI quan realitze la crida ja que se li realitzaren determinades preguntes per a comprovar la seua identitat.

 

També poden posar-se en contacte amb el servei a través del mail saip_elx@gva.es indicant les seues dades personals (nom complet, SIP i telèfon) i el seu motiu de consulta