Missatge Benvinguda


 

Us donem la benvinguda a la pàgina web del Departament de Salut Elx-Hospital General de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Mitjançant aquest espai virtual pretenem donar visibilitat al treball diari realitzat per l'equip professional del departament i pertanyents a l'Hospital General Universitari, la Unitat Integral d'Atenció Especialitzada i als centres de salut.

 

Al mateix temps ens agradaria que tant la pàgina web com les xarxes socials del departament (Facebook i Twitter) servisquen com a fòrum de trobada entre l'equip professional de sanitat i la ciutadania, acostant així la sanitat a l'usuari però també creant un feedback amb aquest per a conéixer de primera mà les seues necessitats, propostes i suggeriments.

 

Aquest contacte professional-usuari/usuària serà sens dubte enriquidor i ajudarà a incrementar la qualitat assistencial, a crear sinergies i a acostar el nostre treball a la ciutadania.

 

Aquesta web és fruit del treball de molts professionals als quals vull agrair la seua labor i el seu interés a mostrar a través d'aquesta finestra virtual l'activitat assistencial, les instal·lacions existents, les jornades, cursos, esdeveniments realitzats i les últimes notícies relacionades amb el departament, i que ens comprometem a actualitzar periòdicament.

 

Finalment, us agraïm la visita a la pàgina web, esperem que us siga d'utilitat i us convidem a conéixer-nos millor a través d'ella.

 

Equip Directiu del Departament de Salut d'Elx - Hospital General